Smart RTH

Wat gebeurt er wanneer je zelf RTH start

Smart RTH

Dit is een door de gebruiker geactiveerde RTH wanneer u op de RTH-knop op uw afstandsbediening of in de app tikt. Nadat op de knop is getikt, begint de drone zijn vlucht terug naar zijn thuispunt. Het kan op elk moment worden gestopt door op de vluchtpauzeknop op de afstandsbediening te drukken of door op het stoppictogram in de app te drukken. Als je met de Phantom 4 Pro of Advanced vliegt, volgt de drone zijn vliegroute gedurende 30 seconden voordat hij begint te stijgen en vliegt rechtstreeks naar je terug. Iets dat de moeite waard is om te onthouden, is dat als je drone minder dan 20 meter van je verwijderd is wanneer je op de RTH-knop drukt, hij zal landen waar hij is, maar als de landingszone gevaarlijk is, zal hij proberen een veilige plek te vinden om te landen of zweef gewoon op een lage hoogte totdat de piloot de controle overneemt en handmatig landt.

Landingsbescherming

Landingsbescherming wordt geactiveerd tijdens Smart RTH.

1. Tijdens landingsbescherming zal de drone automatische een geschikte landingsplaats detecteren en voorzichtig landen.
  2. Als de grond ongeschikt wordt bevonden voor de landingz zal de drone blijven hangen (Hoveren) en wachten op bevestiging van de piloot.
  3. Als de landingsbeveiliging niet operationeel is, geeft de DJI App een landingsmelding weer wanneer de drone tot onder de 0.5 meter daalt. Tik op bevestigen of trek de gashendel naar beneden om te landen.

Bron: DJI