Kennisbank

Heeft u een probleem? wij gaan u helpen.

Opstart hulp dronevliegen

Drone Community bied u alle nodige informatie die u nodig heeft om te kunnen beginnen aan deze mooie hobby. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer....

Statuslampjes van je drone

Uw drone heeft aan de achterzijde statuslampjes zitten die u kunnen voorzien van belangrijke informatie, Wat betekenen al deze kleuren en patronen? We leggen het u uit.

Lees meer....

Low battery RTH

Wat gebeurt er als je batterijen leeg raken, wat gaat je drone doen? In dit artikel leest u hoe de Low battery RTH werkt en waar u op moet letten.

Lees meer....

Failsafe RTH

Wat gebeurt er als je de verbinding met je drone verliest, wat gaat je drone doen? In dit artikel leest u hoe de Failsafe RTH werkt en waar u op moet letten.

Lees meer....

Smart RTH

Wat gebeurt er als je de RTH knop op je controller indrukt, wat gaat je drone doen? In dit artikel leest u hoe de Smart RTH werkt en waar u op moet letten.

Lees meer....

Slecht signaal

Wat kan de oorzaak zijn van een slecht signaal? Iedereen maak het wel eens mee dat hij of zij lekker aan het vliegen is en dat de drone niet zo ver kan als de vorige keer. 

Lees meer....


Problemen?

Heeft u een probleem? Plaatst het probleem hier onder en we u helpen zoeken naar een oplossing. Ook bezoekers kunnen antwoord geven op uw vraag of probleem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.