Over ons

 

Wat is Dronecommunity.nl

Drone Community is een informatie website over drones, drone clubs en Wet en Regelgeving. Drone Community is opgericht om een centrale plek te kunnen genereren waar bezoekers informatie kunnen vinden met betrekking tot het drone vliegen. Op onze website kunt u alles vinden wat u moet weten voor dat u gaat vliegen met een drone. De informatie op onze website is gedeeltelijk afkomstig van de Rijksoverheid en RDW, wanneer dit het geval is zal er een bronvermelding onder aan de pagina staan. 

Drone Community stelt u graag voor aan drone clubs is Nederland en geeft u ook inzicht in de agenda van deze clubs zodat u een meeting kunt bijwonen. Drone Community maakt deel uit van de DCNL-groep en kan daarom ook informatie bevatten welke afkomsting is van de website droneclubnl.nl welke ook deel uit maakt van de DCNL-Groep. 

Drone Community steunt mensen die een club willen opzetten en ook hier helpen we u graag bij. Wij zullen u proberen in contact te brengen met eigenaren van andere clubs die u dat advies kunnen geven. 

Heeft u een vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen, we streven er naar om zo spoedig mogelijk te reageren. We vragen u alleen wel rekening te houden met het feit dat ook wij naast onze hobby een baan hebben waardoor het voor kan komen dat een reactie een paar uur kan duren. 

Drone Community is onderdeel van DCNL Beheer